Bedrijfscateraar in Utrecht: gezond, biologisch én duurzaam

Op zoek naar een complete bedrijfscateraar in de regio Utrecht waarbij gezond eten, biologische ingrediënten en duurzame maaltijden centraal staan? Kies dan voor Rootz Kitchen. Met onze Full Service bedrijfscatering willen wij onze klanten volledig ontzorgen voor wat betreft alle restauratieve werkzaamheden en faciliteiten die gerelateerd zijn aan banqueting. Waar je dan aan moet denken? Behalve het ontbijt, de lunch en het diner, nemen wij ook de personeelsorganisatie op ons, evenals de aankleding van de betreffende bedrijfsruimte. Rootz Kitchen staat voor maatwerk, wat betekent dat je bij ons altijd verzekerd bent van een passende oplossing.

Bel: 085 0603018

Haal het maximale uit elke werkdag

Bij Rootz Kitchen weten we als geen ander hoe belangrijk goede pauzemomenten zijn. Vooral gezonde maaltijden zorgen ervoor dat er veel meer uit een werkdag gehaald kan worden. Dit geldt niet alleen voor de lunch en het diner, maar zeker ook voor het ontbijt. Doordat wij als bedrijfscateraar in Utrecht en omgeving enkel en alleen biologische en duurzame ingrediënten gebruiken, bieden onze maaltijden iedere werknemer vernieuwde energie tijdens deze dagelijkse pauzemomenten. Overbodig te noemen dat dit de productiviteit verhoogt en er zo een vitale werksfeer wordt gecreëerd.

Onderscheidend door duurzame concepten

Doordat Rootz Kitchen graag transparant wil zijn in het bieden van hoogstaande bedrijfscatering, vertellen we je graag waarom onze producten zo duurzaam zijn. Zo maken we onder meer gebruik van Local2Local. Hierbij nemen wij diverse producten rechtstreeks af bij de boeren uit de omgeving. Kortom, zonder tussenkomst van derde partijen. Dit zorgt ervoor dat er niet onnodig brandstoffen, energie en tijd verbruikt worden. Bovendien weten we hierdoor dat boeren altijd eerlijk worden betaald en wij onze klanten de beste en meest pure producten kunnen bieden.

Verder ontwikkelt Rootz Kitchen ook zelf producten die een toonbeeld van duurzaamheid en innovatie zijn. Bij boerenkool bijvoorbeeld, hebben we ons verdiept in de specifieke effecten van deze groentesoort. Door boerenkool mechanisch te versnipperen, komt er onder meer een bepaalde stof vrij die de kwaliteit heeft om griep tegen te gaan. Ideaal en zeker binnen een bedrijf. Zo bieden we werknemers dus niet alleen een smaaksensatie met onze producten, maar gaan we bij bedrijfscatering altijd dat ene stapje verder om optimale tevredenheid te realiseren.

Het beste voor je personeel? Kies voor Rootz Kitchen

Nieuwsgierig geraakt naar wat Rootz Kitchen als jouw bedrijfscateraar in Utrecht en omgeving voor je kan betekenen? Wil je je werknemers ook het allerbeste bieden door gezonde maaltijden met biologische ingrediënten en innovatie op het gebied van duurzaamheid? Kies dan voor Rootz Kitchen en wij zorgen ervoor dat je volledig ontzorgd wordt. Samen met jou maken we een concept op maat waar je gegarandeerd tevreden over zult zijn.