Kies ook voor een bedrijfsrestaurant met duurzame producten

De keuze voor een bedrijfsrestaurant met duurzame producten is een keuze om je werknemers het allerbeste te bieden tijdens hun pauzemomenten. Dat wil toch iedereen? Dat vinden wij bij Rootz Kitchen nu ook. Daarom kun je ons inschakelen om de complete bedrijfshoreca voor je te verzorgen. Wij bieden je hierbij maar liefst 3 concepten die een toonbeeld van duurzaamheid en gezond eten zijn: Grab & Go, Full Service en On Demand. Wij bieden deze concepten overal in het land, dus ook voor jouw bedrijf. Welk concept het beste bij jouw bedrijf past? Rootz Kitchen zorgt altijd voor een oplossing op maat.

Bel: 085 0603018

3 duurzame concepten voor je bedrijfsrestaurant

Het eerste concept dat wij als jou als bedrijfsrestaurant met duurzame producten bieden is Grab & Go. Dit concept geeft iedere traditionele bedrijfskantine een compleet nieuwe dimensie. Grab & Go wordt gekenmerkt door lekker eten dat gezond en goed is en waarbij elke dag een nieuw en verrassend element wordt toegevoegd. Zoals de naam al zegt, wordt bij dit concept geen gebruik gemaakt van koelvitrines en eveneens niet van etenswaren die voorverpakt zijn. Sterker nog, de focus ligt juist op het reduceren van verpakkingsmateriaal. Ons Grab & Go concept is een vorm van bedrijfshoreca waarbij ook à la carte bestellen tot de mogelijkheden behoort.

Het Full Service concept van Rootz Kitchen is het meest uitgebreide concept waarbij wij de complete verzorging van de restauratieve werkzaamheden en banqueting faciliteiten voor je uit handen nemen. Behalve het ontbijt, de lunch en het diner, vertrouw je bij dit concept ook op onze expertise voor de aankleding van de bedrijfskantine en het organiseren van het personeel. Voor alle maaltijden gedurende de dag maken wij uitsluitend gebruik van gezonde producten met biologische ingrediënten. Steeds meer bedrijven focussen zich op duurzaamheid en ons Full Service concept sluit hier naadloos op aan.

Ons On Demand concept biedt je alle overige services. Denk hierbij aan partycatering in je bedrijfsrestaurant of op een andere locatie, vergaderservices en ook banqueting faciliteiten. Voor wat betreft de partycatering van Rootz Kitchen kun je ervoor kiezen de complete evenementorganisatie door ons te laten verzorgen. Bovendien hebben wij ook de beschikking over meerdere foodtrucks. Ook bij deze foodtrucks weten we je gasten op een duurzame en smakelijke manier te verrassen.

Rootz Kitchen staat in heel Nederland voor je klaar

Dat onze duurzame bedrijfshoreca concepten zeer gewaardeerd worden, blijkt wel uit het feit dat steeds meer bedrijven in Nederland voor ons kiezen. Wij zijn dan ook actief in heel het land. Om je een idee te geven van de locaties waar Rootz Kitchen allemaal actief is:

 • Amsterdam
 • Rotterdam
 • Den Haag
 • Utrecht
 • Eindhoven
 • Tilburg
 • Groningen
 • Almere
 • Breda
 • Nijmegen
 • Den Bosch

Bij Rootz Kitchen altijd een duurzame oplossing op maat

Wil je ook een bedrijfsrestaurant met duurzame producten? Een horecapartner die je volledig ontzorgt en garant staat voor de beste en meest gezonde kwaliteit van eten en maaltijden voor je werknemers? Neem dan vrijblijvend contact op met Rootz Kitchen en wij vertellen je graag over alle mogelijkheden.