Laat ons een lunch verzorgen in Den Bosch

Een heerlijke lunch is niet te versmaden. Wil jij een keer genieten van een heerlijke en bovenal gezonde lunch op je werk, met al je collega’s? Rootz Kitchen regelt het graag. Als full service cateringbedrijf voor het bedrijfsleven verzorgen wij heerlijke maaltijden, altijd bereid met verse en duurzame producten. Verwacht dus geen eenvoudige koffie en broodjes, maar een spectaculaire, uitgebreide lunch, vol verrassende gerechten. Goed voor de sfeer, en goed voor lichaam en geest. Lees hier meer over onze luncharrangementen.

Bel: 085 0603018

Een heerlijke lunch verzorgen in Den Bosch, met Rootz Kitchen

Als cateringbedrijf voor het bedrijfsleven weten wij als geen ander dat goed eten en drinken van groot belang is op de werkvloer. Het serveren van een goede lunch of maaltijd, bereid met verse ingrediënten, is een van de meest eenvoudige en directe manieren om een fijne, productieve sfeer te creëren. Een maaltijd is een pauzemoment waarop werknemers tot rust kunnen komen, met elkaar kunnen socializen, en geïnspireerd kunnen raken. Goede catering is dan ook een wezenlijke ondersteuning van jouw bedrijf. Als professioneel cateringbedrijf mikken wij erop om volledig te ontzorgen. Dat doen wij door onze maaltijden en gerechten tot in de puntjes te verzorgen; maar ook door goed te letten op alle details. De juiste aankleding, voorbereiding en timing zijn essentieel. Wij zetten ons in om te zorgen dat alles rustig en soepel verloopt; zo hoef jij je niet bezig te houden met de catering.

Luxe lunch at work

Rootz Kitchen heeft speciaal voor de bedrijfslunch een ‘on demand-map’; samengesteld, op basis van onze ervaring en onze kennis. Al onze luncharrangementen bevatten een gezonde balans tussen lekker genieten en gezond en verantwoord eten. Per arrangement kun je bovendien kiezen voor een aantal luxueuze uitbreidingen, die goed op elkaar zijn afgestemd en die wat meer bijzondere smaken introduceren. Kun je in al onze arrangementen niet precies vinden wat je zoekt? Dan kunnen we natuurlijk altijd een oplossing op maat verzorgen. Graag gaan we met je in gesprek over de mogelijkheden, en houden we je de verschillende mogelijkheden voor. Zo vinden we voor ieder bedrijf een geschikte en gezonde lunch.

Duurzaam en verantwoord genieten

Rootz Kitchen besteedt veel aandacht aan de kwaliteit en de duurzaamheid van de voedselproducten. Dat betekent onder andere dat we zoveel mogelijk werken met lokale producten. Niet alleen is dat beter voor het milieu, ook geven we daarmee de regionale ondernemer een steuntje in de rug. Het biedt ons bovendien de kans om bijzondere producten te serveren. Daarnaast werken wij ook vol overtuiging samen met Tree of Life. Dit partnerschap houdt in dat wij een bepaald gedeelte van de omzet uit duurzame producten doneren aan een goed, groen doel. Op deze manier houden we onze bedrijfscatering duurzaam; en kan iedereen met een gerust hart genieten van ons eten en drinken.

Een lunch verzorgen in Den Bosch?

Rootz Kitchen komt uiteraard graag een lunch verzorgen in Den Bosch. Daarnaast zijn wij actief in de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Utrecht
  • Eindhoven
  • Tilburg
  • Groningen
  • Almere
  • Breda
  • Nijmegen

Wil je altijd genieten van onze heerlijke lunch? Dan kunnen wij een Grab And Go opzetten bij jouw bedrijf. Daarnaast hebben we ook een speciale vergaderservice, waarbij we de vergadering op culinaire wijze in goede banen leiden.